Catalog produse
Cosul tau

Despre AMAzing Deco

Ne bucuram ca ne vizitezi!

Brandul AMAzing Deco a luat nastere in 2018, cand fondatorul si-a descoperit pasiunea pentru pictura cu rasina epoxidica. Daca unii artisti sunt inzestrati cu darul de a picta cu pensula, noi la AMAzing Deco ne jucam cu pigmenti, pietre decorative, glitter, paste intens colorate si rasina epoxidica.

Noua ne plac culorile si vrem sa infrumusetam casele clientilor nostri cu piese de arta vibrante. Si pentru ca stim ca nu suntem singurii carora le place sa creeze, am hotarat sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a achizitiona produse pentru a crea tablouri sau alte elemente din rasina epoxidica. Experienta noastra in domeniu ne-a ajutat sa gasim cei mai de incredere producatori de produse pentru rasina epoxidica pentru a le oferi clientilor nostri provizii de cea mai inalta calitate. Rasina epoxidica vanduta prin intermediul magazinului nostru online este produsa de brandul german celebru MRS. COLORBERRY, care este cunoscut pentru ingredientele non-toxice folosite. Oferim trei tipuri de rasina (resin for art, coaster resin si one to one), in diverse variatii de cantitati (de la 750ml la 4000ml). De asemenea, colaboram cu Kamenskaya Ink, o companie cunoscta in industrie pentru cernelurile pe baza de alcool produse pentru pictura experimentala.

AMAzing Deco este nu doar distribuitor de produse pentru rasina epoxidica, dar si producator de pigmenti industriali speciali pentru rasina. Oferim o colectie de peste 400 de pigmenti pudra pe care ii poti combina cu rasina pentru a crea paste intens colorate.

Coloreaza universul in culori!